Diensten
  -  Technical Care

Technical Care .

Klantengerichte service

U heeft een speciaal project waarbij u een transporteur en een monteur nodig heeft. Daarnaast zoekt u een magazijn om deze goederen op te slaan. Idealiter gebeurt dit bij één bedrijf, namelijk Top-Speed.  Ons doel is een klantgerichte service aanbieden met zoveel mogelijk in-house oplossingen. Na een strategisch gesprek bekijken wij samen met u om een constructieve, prijs-efficiënte planning op te stellen die voor beide partijen werkt. 

Bij deze service gaan wij verder dan enkel ophaal- en leveringsopties. Zoals de naam al zegt, werken wij met een hoge mate van nauwkeurigheid om de producten te transporteren. 

Wat houdt deze service in?

Een team vol deskundigen staat klaar om uw specifiek verzoek te behandelen. De technical care service is uitermate geschikt voor verschillende (installatie)projecten zoals printerinstallaties, het vervangen van toners en nog veel meer.
Montagewerk door ervaren en/of getrainde chauffeur(s).

  • Demontagewerk door ervaren en/of getrainde chauffeur(s) inclusief het inpakken van de goederen.
  • Klantspecifieke werkprocedures SOP.
  • Leveren binnen een afgesproken tijdslot.
  • Indien nodig, het aanbieden van loshulpmiddelen zoals traploper, kraan, overbruggingsplaten etc.
  • Afvoeren van verpakkingsmateriaal volgens de wettelijk EU-milieuregels.
  • In-house leveringen.
  • Opslag van goederen op diverse locaties binnen Europa, volledig in eigen beheer.

Site Survey

Wilt u weten of het mogelijk is om bepaalde goederen te leveren of wilt u een overzicht van uw inventaris? Bij een Site Survey komt een vertegenwoordiger van Top Speed op locatie om o.a. de toegang van het terrein en de doorgang van deuren en liften te bekijken en een fotorapportage te maken. Op basis van onze bevindingen, brengen we een advies uit over de uitvoerbaarheid van het transport en stellen we eventuele aanpassingen voor.

Contact

Heeft u een specifieke vraag of wenst u meer informatie over deze service