Diensten
  -  Koeriersdiensten

Koeriersdiensten .

Sneltransport

Tijd is geld. Klanten willen niet wachten. Twee waarheden als een koe. Vertrouw daarom op Top-Speed als uw betrouwbare, internationale partner voor al uw koerierdiensten. Wij zijn gespecialiseerd om uw aanvragen snel, efficiënt en persoonlijk te behandelen. U wenst een last-minute levering? Wij voeren het transport dezelfde dag uit. 

Dedicated transport

Wanneer u een order bij Top-Speed plaatst, zorgen wij voor dedicated transport. Het type voertuig wordt volledig op maat gekozen bij elke transportopdracht. Wij zoeken een oplossing die bij uw probleem past. 

Alles wordt administratief opgevolgd. De ontvanger van uw zending tekent af op de applicatie van de chauffeur. Na het transport krijgt u automatisch een afleverbevestiging met real-time informatie. 

Van enveloppe tot volle truck

Wij verzorgen uw transport van een enveloppe tot een volle truck in binnen- en buitenland. Onze transportdienst haalt de zending bij u op en levert deze af op de door u bepaalde dag en plaats. Eenvoudig, simpel en snel. Wij combineren express met service dankzij onze goede infrastructuur.

Wat is onze actieradius?

De afstand die onze voertuigen afleggen, bepaalt u volledig zelf. Wij zijn gelokaliseerd in de provincie Antwerpen, maar actief over heel België en Europa. 

Wij kunnen eender waar binnen een realistische tijdslimiet laden. Via voordelige samenwerkingen met betrouwbare partners kijken wij steeds verder en transporteren wij goederen naar andere continenten. 

Koeltransport

Heeft u een zending nodig die gekoeld moet getransporteerd worden? Van -22 tot +10 graden kunnen wij uw producten op specifieke temperatuur transporteren. De perfecte temperatuur voor het vervoer van uw stalen, monsters en voedingswaren.

Contact

Heeft u een specifieke vraag of wenst u meer informatie over deze service?