Onze diensten

One-stop-shop voor al uw transport en logistieke problemen .

Dagkoerier

Top Speed in Antwerpen is de specialist in sneltransport op maat van de klant. We komen bij u langs wanneer het past en zorgen voor een snelle levering.

Wilt u eenmalig een zending doen, een grote lading opsturen of dagelijks bij een reeks klanten leveren? Alles kan.

Met ons aangepast wagenpark werken we altijd snel en efficiënt.
 

Meer info

White Glove Service

Kies voor het hoogste serviceniveau en een klantspecifieke aanpak. Top Speed is uiterst betrouwbaar en na een strategisch gesprek weten we precies wat uw wensen zijn. We denken met u mee en realiseren zo een constructieve, prijs-efficiënte planning. Top Speed Special Services is op dit gebied actief in de medische, high-tech en vrijetijdssector.

Meer Info

Site Survey

Wilt u weten of het mogelijk is om bepaalde goederen te leveren of wilt u een overzicht van uw inventaris? Bij een Site Survey komt een vertegenwoordiger van Top Speed Special Services op locatie om o.a. de toegang van het terrein en de doorgang van deuren en liften te bekijken en een fotorapportage te maken. Op basis van onze bevindingen brengen we een advies uit over de uitvoerbaarheid van het transport en stellen we eventuele aanpassingen voor.

Meer info

Koeltransport

Moeten uw producten op een specifieke temperatuur vervoerd worden? We kunnen koelen op temperaturen van -22 tot +10 graden. 
Zo leveren we uw stalen zorgeloos op de juiste temperatuur.
 

Meer Info

Magazijn

Onvoldoende ruimte om uw goederen te stockeren? Wij bieden een tijdelijke en veilige opslagruimte en dragen optimaal zorg voor uw producten.

Meer info

Transport nodig?

Bereken snel de prijs van uw transportopdracht

 dankzij onze handige calculator.