Blogs
  -  Top-Speed on the road

Top-Speed on the road .

Twee weken lang stond het team van Top-Speed klaar om iedereen te verwelkomen op twee beurzen te Antwerpen. Zowel op de eerste editie van Bedrijvennetwerkdagen als op Transport & Logistics beurs kon u onze toppers spotten.
 

Op woensdag 13 oktober 2021 opende de organisatoren van Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland om 14:00 de deuren van Antwerp Expo voor de allereerste editie van Bedrijvennetwerkdagen. De beurs is al bekend in Limburg, maar stelde zich nu ook open voor de provincie Antwerpen.  Samen met 130 andere exposanten beantwoordde Top-Speed twee dagen lang al uw prangende vragen. Het evenement was als het ware een reboost van de lokale economie na de coronaepidemie.

 

Nog geen week later stond het sales team van Top-Speed op de Transport & Logistics beurs. Logistieke spelers komen bij dit event samen om te netwerken en oplossingen te zoeken voor hun transportproblemen. Een unieke kans voor Top-Speed om in contact te komen met anderen die dezelfde passie voor transport delen. Daarnaast vierden we ons 20-jarig bestaan met een glaasje Champagne. Graag zien we jullie binnen twee jaar terug!

 

 

 

 

need-transport

Bereken snel de prijs van uw transportopdracht met 

onze handige calculator.